Nasjonalbibliotekbaren × Credo

Bar og kafé i andre etasje på Nasjonalbiblioteket med frokost, smørbrød, småretter og hjemmebakst forankret i norsk matkultur. Vi bruker lokale råvarer. Egen kaffe- og barmeny.

Åpningstider:
Mandag–fredag: 09.00–21.00
Lørdag: 10.00–18.00
Søndag: Stengt

Reservasjoner: booking@credonb.no

Smørbrødmeny

Fra kl. 11-16 mandag-fredag
Fra kl. 10-17 lørdag

Erte- og hestebønnekrem, oregano og tomater fra Hanasand

180,-

Reker, lettrøkt silderogn, egg, majones og dill

180,-

XO-sild, Rørosrømme, egg, rødløk og dill

180,-

Unghanesalat med knutekål, reddik og fritert gjær

180,-

Sprengt oksebryst med nykål, pepperrotmajo, reddik og sprø løk

180,-

Hjemmelaget leverpostei, hjemmelaget bacon, sopp og rødbeter

180,-

Reinsdyrkarbonade, rosenkål, løk og tyttebærgele

210,-
Reinsdyr fra Stensaas på Røros

Råblå fra Grindal Ysteri med rabarbrakompott

180,-

Kveldsmeny

Fra kl. 16.00

Dagens 3-retter

695,-

— SMÅRETTER —

Røkte mandler

80,-

Oliven

80,-

Lettrøkt silderogn på sprø vaffel

220,-

Rømmegrøt med meieriprodukter fra Rørosmeieriet og flatbrød

195,-

Potetklubb med dagens kjøtt og nykål

255,-

Reinsdyrterrine med sort trompetsopp og tyttebær

Reinsdyr fra Stensaas på Røros

195,-

Tartar av melkeku fra Røros m/rugbrød

245,-

— SØTT —

Pavlova med rabarbra fra Hansens hage på Røa, rogneskuddkrem og spansk kjørvel

120,-