
Nasjonalbibliotekbaren × Credo
Bar og kafé i andre etasje på Nasjonalbiblioteket med frokost, smørbrød, småretter og hjemmebakst forankret i norsk matkultur. Vi bruker lokale råvarer. Egen kaffe- og barmeny.
Åpningstider:
Mandag–fredag: 09.00–21.00
Lørdag: 10.00–18.00
Søndag: Stengt
Reservasjoner: booking@credonb.no
Smørbrødmeny
Fra kl. 11-16 mandag-fredag
Fra kl. 10-17 lørdag
Erte- og hestebønnekrem, oregano og tomater fra Hanasand
180,-
Reker, lettrøkt silderogn, egg, majones og dill
180,-
XO-sild, Rørosrømme, egg, rødløk og dill
180,-
Unghanesalat med knutekål, reddik og fritert gjær
180,-
Sprengt oksebryst med nykål, pepperrotmajo, reddik og sprø løk
180,-
Hjemmelaget leverpostei, hjemmelaget bacon, sopp og rødbeter
180,-
Reinsdyrkarbonade, rosenkål, løk og tyttebærgele
210,-
Reinsdyr fra Stensaas på Røros
Råblå fra Grindal Ysteri med rabarbrakompott
180,-
Kveldsmeny
Fra kl. 16.00
Dagens 3-retter
695,-
— SMÅRETTER —
Røkte mandler
80,-
Oliven
80,-
Lettrøkt silderogn på sprø vaffel
220,-
Rømmegrøt med meieriprodukter fra Rørosmeieriet og flatbrød
195,-
Potetklubb med dagens kjøtt og nykål
255,-
Reinsdyrterrine med sort trompetsopp og tyttebær
Reinsdyr fra Stensaas på Røros
195,-
Tartar av melkeku fra Røros m/rugbrød
245,-
— SØTT —
Pavlova med rabarbra fra Hansens hage på Røa, rogneskuddkrem og spansk kjørvel
120,-