
Credo Kompetansesenter
Credo Kompetansesenter tar utgangspunkt i mat og måltid for å øke kunnskapen til barn, unge og voksne om verdien av jorda. Credo kompetansesenter jobber over hele landet med base i våre lokaler på Nasjonalbiblioteket.
Etter mer enn 30 år som kokk og ambassadør for matkultur har Heidi Bjerkan observert en endring i kunnskapen og forståelsen samfunnet har for å ta de riktige valgene for seg selv og andre. Dette er noe hennes restauranter har jobbet for hver dag, men de siste årene har det blitt nødvendig for Heidi å bruke mer tid på å dele kunnskap om mat. Hvor den kommer fra, og hva den gjør med oss, kan være nøkkelen til å løse de store klimautfordringene vi står overfor. Det er derfor vi startet Credo Senter for Kulinær Kompetanse.
Kunnskap er vår største rikdom. Gjennom senteret ønsker vi å utvide, dele og inspirere andre til å ta vare på både lokal og global kulturarv. På denne måten kan vi bevare essensielle ferdigheter og håndverk som vil være til nytte for jordas fremtid. Dette er langsiktig, pragmatisk arbeid med å endre folks holdninger ved å dele kunnskap og vise at det er mulig å se for seg et bedre matsystem.
For forespørsler/henvendelser, kontakt kaja@restaurantcredo.no