Finnes bakeri

Finnes Journal — januar 10

Med bakerovn i hus, lokale mel og kornarter i strisekkene og med god hjelp av Ille Brød Surdeigsbakeri* startet vi opp et lite håndtverksbakeri på Finnes Kafé i September 2017. 

Bakeriet har fokus på naturlig hevet brød – SURDEIGSBRØD – og brødene er utelukkende laget på norsk mel og kornarter. Spelt, Havre, Emmer, og røkt bygg er bare noen alternativer som er å få på kafeen.

 *Ille Brød Surdeigsbakeri (https://www.facebook.com/illebrod/) er et surdeigsbakeri lokalisert i Oslo. De lager naturlig hevet brød og tar utelukkende i bruk lokalt dyrket mel og urkorn. Bakeriet holder til i Lakkegata 53, Oslo, og vi anbefaler hele Oslos befolkning, og alle tilreisende å ta turen innom bakeriet for en smak av byens beste brød!

Andre artikler

Fossan Brød

Grønne omgivelser