Jossa

Jossa er et rustikt alternativ til Credo, og endrer meny ut i fra hvor Jossa reiser.

Credo Journal — oktober 24
Credo Journal — oktober 24
Meinklang på Jossa

Fredag 26. oktober får vi et lærerikt innsyn i både ideologi og viner. 
Et must for alle som er interessert i økologiske tankesett og kvalitet, denne fredagen får du oppleve både vinsmaking og en middag med Werner - mannen bak vinhuset Meinklang.

Credo Journal — august 14
Credo Journal — august 14
Jossa til Korea

Etter en lengre pause fra kjøkkenet og en større mengde norkse tradisjoner som sild, torsk og akevitt etter åpning av et nytt kjøkken på Lilleby, er Jossa sin eventyrlyst tilbake for fullt. 

Credo Journal — januar 10
Credo Journal — januar 10
Jossa til Thailand & Laos

Vel tilbake fra Mexico ble ikke lysten på eventyr mettet for Jossa.

Credo Journal — januar 10
Credo Journal — januar 10
Jossa til Mexico

Etter et lengre opphold på hjemmebane, hvor Jossa har nytt godt av både sild, svinekjøtt og akevitt, pakker Jossa kofferten og sikter mot varmere strøk. Jossa har savnet tropiske frukter, de eksotiske smakene og ikke minst de livlige rytmene – Mexico, watch out! 

Credo Journal — januar 10
Credo Journal — januar 10
Lokalt grogrunnlag

Jossa setter seg opp i stolen, tar en slurk kaffe og tenker på hva hun smakte i går. Det er utvilsomt det beste i Norge sier hun høyt til seg selv. Men hvor går egentlig grensene for smak, og hvem bestemmer hva som er godt og vondt, fortsetter hun mens koppen snart er tom. Med råvarer fra trøndelag, så burde man kunne lag hva som helst, men hvem avgjør hva som er best akkurat her?

Credo Journal — januar 10
Credo Journal — januar 10
Jossa på hjemmebane

Jossa ser utover Ripa på den store båten. Hun tar dype trekk av den friske lufta, helt inn. Det er som om lungene har lengtet etter den kjølige fuktige lufta.

Credo Journal — januar 10
Credo Journal — januar 10
Jossa til Sverige

Jossa ser nedover dalen. Hun har vandret i et par dager fra Trondheim. Nå har hun endelig møtt Tobias, en som er kjent i dalen.