Jossa

Jossa er et rustikt alternativ til Credo, og endrer meny ut i fra hvor Jossa reiser.

Credo Journal — august 14
Credo Journal — august 14
Credo Journal — januar 10
Credo Journal — januar 10
Jossa til Thailand & Laos

Vel tilbake fra Mexico ble ikke lysten på eventyr mettet for Jossa.

Credo Journal — januar 10
Credo Journal — januar 10
Jossa til Mexico

Etter et lengre opphold på hjemmebane, hvor Jossa har nytt godt av både sild, svinekjøtt og akevitt, pakker Jossa kofferten og sikter mot varmere strøk. Jossa har savnet tropiske frukter, de eksotiske smakene og ikke minst de livlige rytmene – Mexico, watch out! 

Credo Journal — januar 10
Credo Journal — januar 10
Lokalt grogrunnlag

Jossa setter seg opp i stolen, tar en slurk kaffe og tenker på hva hun smakte i går. Det er utvilsomt det beste i Norge sier hun høyt til seg selv. Men hvor går egentlig grensene for smak, og hvem bestemmer hva som er godt og vondt, fortsetter hun mens koppen snart er tom. Med råvarer fra trøndelag, så burde man kunne lag hva som helst, men hvem avgjør hva som er best akkurat her?

Credo Journal — januar 10
Credo Journal — januar 10
Jossa på hjemmebane

Jossa ser utover Ripa på den store båten. Hun tar dype trekk av den friske lufta, helt inn. Det er som om lungene har lengtet etter den kjølige fuktige lufta.

Credo Journal — januar 10
Credo Journal — januar 10
Jossa til Sverige

Jossa ser nedover dalen. Hun har vandret i et par dager fra Trondheim. Nå har hun endelig møtt Tobias, en som er kjent i dalen.

Credo Journal — januar 10
Credo Journal — januar 10
Jossa til Østerrike

Jossa står på stasjonen med sekken full av tjærepastiller og kandisert angelicastang, en god porsjon med isterban, en falukorv og en limpa.