Meinklang på Jossa

Jossa Journal — oktober 24

Fredag 26. oktober får vi et lærerikt innsyn i både ideologi og viner. 
Et must for alle som er interessert i økologiske tankesett og kvalitet, denne fredagen får du oppleve både vinsmaking og en middag med Werner - mannen bak vinhuset Meinklang.

Den biodynamiske vinprodusenten Meinklang gjester Jossa og Credo

Den østerrikske familiebedriften Meinklang er i fullstendig harmoni med naturens syklus, og det er ikke bare vin de lager i solfylte Burgenland. Mens det unge ekteparet Angela og Werner Michlits har ansvar for vinproduksjonen på gården, tar Werners foreldre og to brødre seg av oppdrett av storfe og svin, i tillegg til dyrking av korn, epler, mais og solsikker – alt produsert på biodynamisk vis. 

På mange måter er dette forenelig med Credos filosofi, og vi er kjempestolte av å få Meinklang på besøk til Jossa.

Fredag 26. oktober får vi et lærerikt innsyn i både ideologi og viner. 
Et must for alle som er interessert i økologiske tankesett og kvalitet,
men det er også verd å nevne at Werner er en skikkelig trivelig fyr.

Kvelden er todelt. Du kan selv velge smaking, middag eller begge deler: 

Kl 17.00: Foredrag og vinsmaking av seks viner med Werner Michlits, mannen bak vinhuset Meinklang. 
Pris 200,- Tid: 90 minutter. 
Book gjerne plass via mail: credo@restaurantcredo.no. 

Fra kl 18.30: Middag med Werner på Jossa. 
4-retters middag med vinpakke fra Meinklang. 
Pris kr 950,-
Book gjerne bord til middagen via: https://jossa.dinesuperb.com/reserve/guests

Andre artikler

Søndagsbrunch på Jossa!

Jossa mat og drikke søker både kjøkkensjef og restaurantsjef!

Julelunsj buffet 2019

Jossa drar til Kina

Jossa drar til Thailand

Jossa til Korea

Jossa til Thailand & Laos

Jossa til Mexico

Lokalt grogrunnlag

Jossa på hjemmebane

Jossa til Sverige

Jossa til Østerrike