Meinklang på Jossa

Jossa Journal — oktober 24

Fredag 26. oktober får vi et lærerikt innsyn i både ideologi og viner. 
Et must for alle som er interessert i økologiske tankesett og kvalitet, denne fredagen får du oppleve både vinsmaking og en middag med Werner - mannen bak vinhuset Meinklang.

Den biodynamiske vinprodusenten Meinklang gjester Jossa og Credo

Den østerrikske familiebedriften Meinklang er i fullstendig harmoni med naturens syklus, og det er ikke bare vin de lager i solfylte Burgenland. Mens det unge ekteparet Angela og Werner Michlits har ansvar for vinproduksjonen på gården, tar Werners foreldre og to brødre seg av oppdrett av storfe og svin, i tillegg til dyrking av korn, epler, mais og solsikker – alt produsert på biodynamisk vis. 

På mange måter er dette forenelig med Credos filosofi, og vi er kjempestolte av å få Meinklang på besøk til Jossa.

Fredag 26. oktober får vi et lærerikt innsyn i både ideologi og viner. 
Et must for alle som er interessert i økologiske tankesett og kvalitet,
men det er også verd å nevne at Werner er en skikkelig trivelig fyr.

Kvelden er todelt. Du kan selv velge smaking, middag eller begge deler: 

Kl 17.00: Foredrag og vinsmaking av seks viner med Werner Michlits, mannen bak vinhuset Meinklang. 
Pris 200,- Tid: 90 minutter. 
Book gjerne plass via mail: credo@restaurantcredo.no. 

Fra kl 18.30: Middag med Werner på Jossa. 
4-retters middag med vinpakke fra Meinklang. 
Pris kr 950,-
Book gjerne bord til middagen via: https://jossa.dinesuperb.com/reserve/guests

Andre artikler

Jossa til Korea

Jossa til Thailand & Laos

Jossa til Mexico

Lokalt grogrunnlag

Jossa på hjemmebane

Jossa til Sverige

Jossa til Østerrike