Julelunsj buffet 2019

Jossa Journal — november 7

Vi har gleden av å lansere årets julelunsj buffet på Jossa. Menyen vil være gjeldende fra tirsdag 12. november til lørdag 21. desember.  

    - Røkt sild med rømme, rødløk og revet tørket eggeplomme 

    - Lettrøkt Røye fra Sæterstad gård med ferskost fra Grindalen 

    - Smilende hønseegg fra Aksel og Lise Hovde med håndpillede reker fra Lyngen, estragonmajones og fennikel 

    - Kyllingsalat av Hovelsrudkylling med sennep, epler, selleri og sprøtt kyllingskinn 

    - Rørt tartar av melkeku med løpestikkemajones med syltede sopp og agurk 

    - Leverpostei av soppgris med sopp, bacon, syltede rødbeter 

    - Frikadeller av gris fra Trøndersopp med rødkål kokt i solbær og honning 

    - Serveres med Credo brød, rugbrød og Fannremssmør

    kr. 350 pr. pers 


    Tilvalg kr. 60

    - Jossas riskrem med kirsebærsaus 

    - Kålsalat med solbærvinaigrette, rødløg, koriander, ristede hasselnødder og urter 

    - Råblå med epler og nøtter 

    - Munkeby med chutney 

    - Lammerull fra Skjølberg Søndre med syltet agurk og sennep  


    Book bord for fire eller flere: https://jossa.dinesuperb.com/reserve/guests

Andre artikler

Jossa drar til Kina

Jossa drar til Thailand

Meinklang på Jossa

Jossa til Korea

Jossa til Thailand & Laos

Jossa til Mexico

Lokalt grogrunnlag

Jossa på hjemmebane

Jossa til Sverige

Jossa til Østerrike