Julelunsj buffet 2019

Jossa Journal — november 7

Vi har gleden av å lansere årets julelunsj buffet på Jossa. Menyen vil være gjeldende fra tirsdag 12. november til lørdag 21. desember.  

    - Røkt sild med rømme, rødløk og revet tørket eggeplomme 

    - Lettrøkt Røye fra Sæterstad gård med ferskost fra Grindalen 

    - Smilende hønseegg fra Aksel og Lise Hovde med håndpillede reker fra Lyngen, estragonmajones og fennikel 

    - Kyllingsalat av Hovelsrudkylling med sennep, epler, selleri og sprøtt kyllingskinn 

    - Rørt tartar av melkeku med løpestikkemajones med syltede sopp og agurk 

    - Leverpostei av soppgris med sopp, bacon, syltede rødbeter 

    - Frikadeller av gris fra Trøndersopp med rødkål kokt i solbær og honning 

    - Serveres med Credo brød, rugbrød og Fannremssmør

    kr. 350 pr. pers 


    Tilvalg kr. 60

    - Jossas riskrem med kirsebærsaus 

    - Kålsalat med solbærvinaigrette, rødløg, koriander, ristede hasselnødder og urter 

    - Råblå med epler og nøtter 

    - Munkeby med chutney 

    - Lammerull fra Skjølberg Søndre med syltet agurk og sennep  


    Book bord for fire eller flere: https://jossa.dinesuperb.com/reserve/guests

Andre artikler

Søndagsbrunch på Jossa!

Jossa mat og drikke søker både kjøkkensjef og restaurantsjef!

Jossa drar til Kina

Jossa drar til Thailand

Meinklang på Jossa

Jossa til Korea

Jossa til Thailand & Laos

Jossa til Mexico

Lokalt grogrunnlag

Jossa på hjemmebane

Jossa til Sverige

Jossa til Østerrike