Meny, Juni 2020

GRØNN SALAT 180
Sprø isbergsalat og ville vekster
syltede agurker og tomater 


RØKT FERKSKOST FRA GRINDAL (TIL 2)  250,-
Ferskost med utvalg av rå, syltede og marinerte grønnsaker. løpstikke salt og surdeigsbrød

Melk, Gluten

GRILLET MAKRELL 160
Servert med skjørost fra  Fannremsgården tomater, fennikel og soya

Melk, Soya, Fisk

TARTAR AV MELKEKU 180
Melkeku med reddiker, løpestikke og puffet bokhvete

Egg

LETTRØKT RØYE FRA SÆTERSTAD GÅRD 160
nepe, rømme fra Fannremsgården og dill

Melk, Fisk

SPRØ VAFFEL  220
med rognkjeksrogn, rødløk og rømme fra Fannremsgården

Melk, Gluten

CRAB ROLL 160
Krabbe fra Hitra, med pepperrot sennep og sprø løk

Gluten, Skalldyr

SPRØ KYLLING FRA HOVELSRUD GÅRD 240
med hummus, yoghurt saus, potetsalat

Melk, Gluten

DAMPET BLÅSKJELL OG CHIPS 200
blåskjell dampet med soya 

Bløtdyr, Selleri, Soya,

FISH AND CHIPS 200
Hvit villfanget fisk i sprø  serveres med mandelpotetchips fra Kvikne

Gluten, Fisk, Eg

MELKEIS  AV FERSKMELK FRA FANNREMSGÅRDEN 120
norske jordbær og granskudd

Melk

VANNBAKKELSE 120
Rabarbra, jordbær og mjødurtkrem

Melk, Gluten, Egg

JOSSAS FAVORITTOSTER 120
Marmelade av hylleblomst og svarthyll, og havrekjeks

Melk, Gluten, Egg


JOSSAS 4 RETTERS: 550,-


Smørbrødbonanza hver lørdag