Meny


RØKT FERSKOST FRA GRINDAL (FOR 2) 250,-

Ferskost med utvalg av rå grønnsaker fra Skjølberg Søndre og Credo-hagen, med surdeigsbrød

Melk, Gluten

GRILLET BETE 135,-

Med skjørost og solbær

melk

TARTAR AV MELKEKU 180

Melkeku med reddiker, løpestikke og puffet bokhvete

Egg

LETTRØKT RØYE FRA SÆTERSTAD GÅRD 160
nepe, rømme fra Fannremsgården og dill

Melk, Fisk

SPRØ VAFFEL 190
med rognkjeksrogn, rødløk og rømme fra Fannremsgården

Melk, Gluten

CRAB ROLL 160
Krabbe fra Hitra med pepperrot-sennep og sprø løk

Gluten, Skalldyr

SPRØ AND FRA HOLTE GÅRD 240
med salat fra Credo-hagen, plommesaus og potet fra Kvikne

Melk, Sesamfrø

DAMPET BLÅSKJELL FRA HITRA OG FRIES 200
dampet i en saus på chili og basilikum. Serveres med fries og habanero-emulsjon

Bløtdyr, Selleri, Soya,

FISH AND CHIPS 200
Tempurafritert villfanget fisk serveres med mandelpotetchips fra Kvikne

Gluten, Fisk, Egg

MELKEIS AV FERSKMELK FRA FANNREMSGÅRDEN 120
med salt karamellsaus og bringebær

Melk, sesam

VANNBAKKELSE 120
Jossa-syltetøy og mjødurtkrem

Hvete, egg, melk

BRØDPUDDING 120,-

Med salt karamellsaus og is

Hvete, Egg, Melk

JOSSAS FAVORITTOSTER 120
Marmelade av hylleblomst og svarthyll, og havrekjeks

Melk, Gluten, Egg

OSTEPUFF 135,-

Vannbakkels med råblåkrem og honning

Hvete, Egg, Melk


JOSSAS 4 RETTERS: 550,-

Det nærmer seg jul
Julemeny

Smørbrødbonanza hver lørdag kl 12:00 - 15:00

Lunsj torsdager & fredager fra kl 12:00
Meny

Søndagsbrunch på Jossa Kl 10:00 - 15:00
Meny

Vi har også take-away
Meny