Meny

Laget med råvarer av de dyktigste produsentene, som representerer håndverk fra regionen og landet.


Jossas 4-retter
(onsdag-lørdag 14:00 - 20:00)


Gravet villkveite med knutekål og fennikel
(fisk, bløtdyr, melk, egg, sennep)

Bakt sei med erter, spinat og vin jaune-saus
(fisk, melk)

Grillet reinsdyrtunge med spiret rug og fermentert blåbærsaus
(rug, melk)

Blåbær, tindved, lakris og is
(melk, egg)

750,- pr. person


Mindre retter

Skalldyrsuppe med sjøkrepshale 220,-
(melk, skalldyr)

Tartar av melkeku med purre og lodderogn 200,-
(melk, sennep, fisk)

Rugbrød med hjemmelaget leverpostei, bakte beter, bacon og sopp 160,-
(melk, rug)

Rugbrød med XO-sild, egg og rømme 160,-

Større retter

Jossas Fish and Chips 230,-
(melk, egg, fisk, sennep)

Sprøtt andelår fra Holte gård, serveres med mandelpotet fra Kvikne og andesaus 260,-
(melk)

Bakt sei med potet fra Kvikne, erter og vin jaune-smørsaus 260,-
(melk, fisk)

Lørdag
Smørbrødbonanza kl 12:00 - 15:00
Ett smørbrød 140,-
Tre smørbrød 350,-