Meny, sommer 2020

GRØNN SALAT 180
Sprø isbergsalat og ville vekster, syltede agurker og tomater 

RØKT FERSKOST FRA GRINDAL (FOR 2)  250,-
Ferskost med utvalg av rå grønnsaker fra Skjølberg Søndre og Credo-hagen, med surdeigsbrød

Melk, Gluten

TARTAR AV MELKEKU 180
Melkeku med reddiker, løpestikke og puffet bokhvete

Egg

LETTRØKT RØYE FRA SÆTERSTAD GÅRD 160
nepe, rømme fra Fannremsgården og dill

Melk, Fisk

SPRØ VAFFEL  190
med rognkjeksrogn, rødløk og rømme fra Fannremsgården

Melk, Gluten

CRAB ROLL 160
Krabbe fra Hitra med pepperrot-sennep og sprø løk

Gluten, Skalldyr

RULLADE AV MELKEKU 240
med salat fra Credo-hagen, plommesaus og nypotet

Melk, Gluten

DAMPET BLÅSKJELL FRA HITRA OG FRIES 200
dampet i en saus på chili og basilikum. Serveres med fries og habanero-emulsjon 

Bløtdyr, Selleri, Soya,

FISH AND CHIPS 200
Tempurafritert villfanget fisk serveres med mandelpotetchips fra Kvikne

Gluten, Fisk, Egg

MELKEIS AV FERSKMELK FRA FANNREMSGÅRDEN 120
norske jordbær og granskudd

Melk

VANNBAKKELSE 120
Rabarbra, jordbær og mjødurtkrem

Melk, Gluten, Egg

JOSSAS FAVORITTOSTER 120
Marmelade av hylleblomst og svarthyll, og havrekjeks

Melk, Gluten, Egg

FREDAGER HAR VI TOAST FRA KL 14:00 - 16:00

JOSSAS 4 RETTERS: 550,-

Smørbrødbonanza hver lørdag