Loading...

CREDO UT PÅ TUR

Vi tar gjerne på oss oppdrag utenfor huset, til små og store begivenheter hvor dere ønsker deilig mat. Sommeravslutninger, møtebevertning, overtidsmat, bryllup, grillfester og julebord er eksempler på tilstelninger vi gjerne lager mat til.

Hva slags type mat vi skal lage, kommer vi frem til sammen med dere, ut fra hva som passer best til anledningen og hva slags type servering dere selv ønsker: fingermat, buffeter, grillmat, menyer med flere retter, gryter eller noe helt annet.

Vi baserer menyer fra Credo Ut På Tur ut i fra sesongens tilgjengelige råvarer, i tråd med hva vi gjør på Credo Restaurant og Jossa mat og drikke. Vi tilrettelegger menyene ut i fra deres behov, budsjett og råvarer som ønskes.
Dette er kun forslag til sesongbaserte menyer. Vi tar forbehold om endringer etter råvaretilgang. Alle priser er inkludert MVA.

Menyforslag
Fingermat og buffet leveres i utgangspunktet ferdig anrettet. Kokk tilstede under servering av dette kan avtales i forkant. Dersom det gjelder flerretters meny, blir det lagt opp på stedet av kokk. Prisen for levering er innenfor Trondheim, utenfor Trondheim etter avtale.

Tillegg for kokk er kr 4000kr. Kokken kommer 1 time før gjesten og inkluderer 4 timer. Utover dette kommer det et tillegg på 620kr pr time.

Serveringsbestikk må kunden holde selv. Kunden har ansvar for dekktøy selv; det være duker, servietter, glass, tallerkener, bestikk og lignende til bespisning.
Inntil 30 personer 2 kokker.
30-60 personer 3 kokker.
60-100 personer 4 kokker.

Ønsker du servitører fra oss, koster det kr 620,- pr time, men du må minimum betale for 6 timer per servitør.
Credo Restaurant.
Ørjaveita 4, 7010 Trondheim.
Innen 3 dager. Vi kan hente fat og utstyr etter avtale, mot et tillegg på kr 450kr.
Endringer kan gjøres helt frem til levering så godt det lar seg gjøre. Reduksjon av antall personer med opptil 20% kan skje helt frem til 3 dager før avtalt levering.

Reduksjon av antall personer senere en 3 dager før avtalt levering, blir fakturert som avtalt.

Avbestilling senere enn 4 dager før levering belastes med 50 % av avtalt pris.

Last ned og fyll ut Credo ut på tur - bestillingskjema og send det til oss på e-post: credo@restaurantcredo.no, så finner vi sammen frem til et tilbud som passer deres behov og ønsker.